Sunday, May 9, 2010

Gelecegim? Geliyorum! Geldim...

Birkac gunluk bekleyisin ardindan vizenizi aldiniz, artik pasaportunuzun icinde bir yerlerde Lincoln amca kirmizi mavi hareler icinde kurulmus oturmakta. Demek ki okyanusun ote yakasina gecme planlari yapmanin vakti geldi.
Oncelikle bileti ne zamana alacaksiniz? Columbus'a ne zaman gelmeniz gerekiyor?

Cevabimiz politik: duruma gore degisir.

Eger bolumunuz size TA ("teaching assistantship") kadrosu veriyorsa Ohio State'in TA egitimlerine katilmak ve ingilizce sinavina (TSE) girmek icin erken gelmeniz gerekir. Tarihleri takip etmeye calisin.

Office of International Affairs'in oryantasyonuna katilmaniz zorunlu oldugundan (ve OIA baska turlu sizi adam yerine koymayacagindan) gelis tarihinizi bu oryantasyonlara gore ayarlamaniz lazim (tarihler icin link).

Konaklama, yurt gibi konularda halletmeniz gereken isler varsa da gorece olarak erken gelmeniz gerekebilir, bu durumda en gec Eylul basinda burda olmaniz iyi olur. Eger herseyinizi ayarlamissaniz 1-2 hafta oncesinde gelmeniz yeterlidir.

1 comment:

  1. PSA MALİ
    Ağustos / Bayan İyi günü:
    Kal Meşru kredi her zaman mali ihtiyaçları olan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat Yayın müşterilerine her zaman meşru bir borç veren bir kredi ararken endişe duyuyorsanız bir şey vardır. DÜNYA ÇAPINDA hazır, ancak kredi sektöründe fark yarattı. Biz yaklaşık 5000 $ bir kredi sağlayabilir. $ 500,000.000 için
    Hizmetlerimiz şunlardır:
    Borç Konsolidasyon
    ikinci bir ipotek
    İşletme Kredileri
    Bireysel Krediler
    uluslararası kredi
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garantili. Yapmanız gereken tek şey bize tam olarak ne istediğinizi bildirin ve biz rüya gerçeğe dönüştürmek olacaktır. Dünyada Kredileri. Bankanıza HAYIR derken EVET diyor. Nihayet, biz sınırsız sermayeye sahip küçük bir firma kredi ölçekli, aracılar, küçük finansal kuruluşlar finanse ediyorlar. Bize bir kredi almak için takip etmek daha fazla bilgi için, bu worldwideloanfundplc@gmail.com hemen cevap lütfen

    Borçlular BİLGİ:
    Adı: ....
    Adı: .....
    Şehir: .........
    Posta Kodu: ......
    Devlet: .........
    Ülke: .........
    Cinsiyet: .........
    Doğum Tarihi: ...
    Telefon: ........
    Medeni Hali: ..
    Meslek: ......
    Kredi Tutarı: ......
    Kredinin Amacı: ..
    Kredi: .........
    Kredi Süresi: ........
    Aylık geliri: .....
    Şöyle Spor parolası veya uluslar arası ehliyete şudur:
    Daha önce kredi (hayır veya evet) için başvuru yaptınız ..

    Candan.

    ReplyDelete