Saturday, May 8, 2010

Welcome to OSU

The Ohio State University'den (OSU) bir e-mail geldi, heyecanla actiniz ve beklediginiz kabulunuz geldi! Tebrikler Amerika'nin en buyuk okullarindan birine kabul aldiniz. Artik master'a mi geleceksiniz, doktoraya mi yoksa lisansa mi orasini bilmiyoruz.

Oncelikle sunu diyelim, durumunuz gayet iyi. Super bir okulda egitim goreceksiniz ya da calisacaksiniz, buyuk ihtimalle ikisinden de bayagi bir yapmaniz gerekecek. Burayi da atlattiniz mi hayatiniz kurtulur. Kismen dogru. Ama bu kadar guclugu atlatip OSU kapisina kadar geldiyseniz, hayatinizin degisik evrelerinde size bircok bilginin eksik verildigini farketmissinizdir. Mesela:


OSS den sonrasi cok kolay.

Ingilizce de dil mi, uc ayda sokersin.

Universiteye giren bir sekil mutlaka cikar.

XXXX'e gir YYYY'yi yap hayatin kurtulsun, vs.


Isler cok cok da kolay degil. Bircogumuz Turkiye'den buraya geliyoruz ve OSU farkli bir ulkenin, filmlerde pek gormedigimiz bir eyaletinde, yedi duvelden insanla muhattap olacaginiz bir kampuse sahip. Buraya ilk indiginizde hersey duzgun gitmeyebilir, birtakim sorunlar yasayabilirsiniz. Sacinizi basinizi yolup panik olabilirsiniz.

Yani bize oldu bunlarin hepsi ondan yaziyoruz. Biraz arastirma biraz tecrube ile, OSU ya yerlesmeniz cok daha kolay hale gelebilir. Simdi en basa donelim, kabulunuz geldikten sonra ne yapmaniz gerekiyor.

1 comment:

  1. Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredi arıyorsunuz. Eğer kredi çözümleri için doğru yerdesiniz. OLIFTIC KREDİ FİRMA, biz şirket ve bireylere kredi paketleri her türlü (Bireysel Kredi, Ticari Krediler, vb) Teklif ve ayrıca yetenek açığa ve% 3 faiz oranı düşük ve uygun faiz oranı hedefe ulaşmak için size sponsor . Bizim Kredi miktarı $ 50.000.000,00 USD ve 30 yıl süresi 1 yıl yeniden ödeme dönemine dolar 2,000.00 USD arasında değişmektedir.
    Eğer yukarıdakilerden herhangi ilgilenen varsa,
    olifticloanfirm@gmail.com e-posta yoluyla bize ulaşın
    Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir
    Bu kredinin herhangi istiyorsanız lütfen geri cevap

    ReplyDelete